ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση
Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 17, 19003, Πόρτο Ράφτη
Τηλέφωνο
22990-63348
E-mail
info@casafirma.gr

Προφίλ

H εταιρεία μας ARTION CASA FIRMA A.E., είναι μία επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της επίπλωσης από το 1993.

Είμαστε μια σύγχρονη εισαγωγική, εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία που καλύπτουμε όλη τη γκάμα των επίπλων για επαγγελματικούς χώρους καθώς και οικιακή χρήση, χωρίς ποτέ να παραμερίσουμε την ανάγκη των πελατών μας για έπιπλα εξωτερικών χώρων.

Η συλλογή μας εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συνεχώς ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της διεθνούς αγοράς, έτσι ώστε ο κάθε ένας από τους πελάτες μας να μπορεί να βρει στη συλλογή μας, αυτό ακριβώς που χρειάζεται στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η συλλογή μας, δεν μένει μόνο στα όρια του καταλόγου και των στοκ αποθεμάτων, αφού έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε ό, τι επιθυμεί ο κάθε ένας, αλλάζοντας διαστάσεις, χρώματα, υφές και σχέδια, κτλ.

Για το λόγο αυτό τα έπιπλά μας, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει γνωστά στο καταναλωτικό κοινό, σαν έπιπλα ποιότητας, λειτουργικότητας, υψηλής αισθητικής και αντοχής.

Στόχος μας είναι να είμαστε χρήσιμοι για τους πελάτες μας, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, αφού το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα και η ομαδικότητα είναι στο επίκεντρο της Διοίκησης, των Στελεχών & του Προσωπικού της εταιρείας μας.

Έτσι με την ολοκλήρωση της κάθε παραγγελίας θα μπορούμε να λέμε ότι στη αποκτήσαμε έναν ακόμη φίλο.

Την πλήρη συλλογή της εταιρείας (πάνω από 1.000 διαφορετικά εκθέματα) ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την δει στην έκθεσή μας, που βρίσκεται στην Λ. Πόρτο Ράφτη 17 στο Πόρτο Ράφτη.(Δίπλα από το βενζινάδικο της ΒΡ.)

 

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επισκευάσετε τα παλιά σας έπιπλα για είδη όπως:

  • Καθίσματα Γραφείου (Ροδάκια, Βάσεις ,Αμορτισέρ, Μηχανισμούς, Ταπετσαρίες, κτλ.)
  • Πολυθρόνες Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου (Καλύμματα, Βέργες, Κόλλημα Σκελετού, κτλ.)
  • Καθίσματα Τραπεζαρίας, Κουζίνας & Εξοχής (Τελάρα με ταπετσαρία ή ψάθα, Κόλλημα Σκελετού, κτλ.)
  • Σκαμπό (Βάσεις, Αμορτισέρ, Καθίσματα, κτλ.)
  • Καρεκλάκια & Ξαπλώστρες Θαλάσσης (Αλλαγή Πανιών/PVC, Επισκευή Σκελετού)

 

 

 

 

 

Εγγύηση

H εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της εγγύηση καλής λειτουργίας, για όλα τις τα εμπορεύματα, διάρκειας 6 μηνών από την αγορά βάσει του παραστατικού αγοράς.

Τα προϊόντα από την "οικονομική σειρά επίπλων εισαγωγής", λόγω χαμηλής ποιότητας κατασκευής δεν έχουν εγγύηση. Πρόβλημα φθοράς σε σύντομο χρονικό διάστημα εξετάζεται κατά περίπτωση η επίλυση του προβλήματος.

casa-mauro1.png
Η εταιρεία μας μπορεί να κάνει πραγματικότητα το έπιπλο των ονείρων σας. Είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις σας!

Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 17
19003, Πόρτο Ράφτη

Τηλ.: 22990-63348

E-mail: info@casafirma.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter για να λαμβάνετε Νέα - Εξελίξεις μέσω e-mail..
© Casa Firma. All Rights Reserved. Designed and Developed by Logicsoft