ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση
Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 17, 19003, Πόρτο Ράφτη
Τηλέφωνο
22990-63348
E-mail
info@casafirma.gr

Διακόσμηση Μικρού Χώρου

Τι κάνει ένας διακοσμητής σε έναν μικρό χώρο

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος συχνά υπάρχουν αρκετές προκλήσεις για να επιτευχθεί η καλύτερη και η πιο πρακτική διακόσμηση. Ωστόσο με μερικές έξυπνες συμβουλές μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα 4 πράγματα που θα έκανε ένας διακοσμητής σε έναν μικρό χώρο και εφαρμόστε τα!

Καταστρώστε ένα σχέδιο Πριν αρχίσετε να θρηνείτε για να το πόσο λίγο χώρο έχετε για να αναδιπλώσετε το διακοσμητικό σας ταλέντο, προσπαθήστε να το δείτε ως μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Οι μικροί χώροι χρειάζονται δημιουργικότητα, αλλά δεν πρέπει ποτέ να κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά το προσωπικό σας στυλ και την αισθητική σας. Έχει μεγάλη σημασία να φτιάξετε ένα πλάνο και να λάβετε υπόψη τις διαφορετικές χρήσεις που θα έχει κάθε χώρος. Πειραματιστείτε και καταλήξτε στο τελικό σας πλάνο χωρίς να θυσιάσετε την άνεσή σας.

Μη κάνετε συμβιβασμούς στην αισθητική Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μικρών χώρων που αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την αισθητική σας. Υπάρχει πάντα μία έξυπνη λύση για κάθε μέγεθος χώρου. Εκφράστε το στυλ σας μέσα από κομμάτια που είναι λειτουργικά και προσαρμόζονται εύκολα.

Παραμείνετε σε ουδέτερο έδαφος Για να πετύχετε την συνοχή του χώρου και να τον κάνετε να είναι φωτεινός και αέρινος, καλό θα ήταν να παραμείνετε σε ουδέτερη χρωματική παλέτα. Διαλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα για τους τοίχους σας και για τα μεγάλα αντικείμενα (πχ καναπέδες) και εισάγεται στον χώρο το χρώμα με μικρές πινελιές, όπως τα διακοσμητικά μαξιλάρια.

Επενδύστε σε chic αποθηκευτικά μέσα Επειδή τα περισσότερα μικρά σπίτια δεν έχουν χτιστούς αποθηκευτικούς χώρους, θα πρέπει να επενδύσετε σε λύσεις  που θα βάλουν τα πράγματά σας σε τάξη και θα αποτρέψουν την ακαταστασία. Τα τρόλεϊ είναι πολύ πρακτικά, όπως επίσης και τα ράφια τοίχου. Να έχετε πάντα κατά νου ότι μπορείτε να διαλέξετε και κομμάτια που έχουν παραπάνω από μία λειτουργίες – μια συρταριέρα πχ μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και ως κομοδίνο!

casa-mauro1.png
Η εταιρεία μας μπορεί να κάνει πραγματικότητα το έπιπλο των ονείρων σας. Είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις σας!

Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 17
19003, Πόρτο Ράφτη

Τηλ.: 22990-63348

E-mail: info@casafirma.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter για να λαμβάνετε Νέα - Εξελίξεις μέσω e-mail..
© Casa Firma. All Rights Reserved. Designed and Developed by Logicsoft